Saturday, March 6, 2010

Flu and fest

Tässä taitaa olla menossa jo 12 päivä Etelä-Koreassa ja kaikkea on tullut nähtyä. En oo vielä ehtiny käymään turistin must see- paikoissa, mutta kunhan tämä elämä tästä vähän rauhoittuu niin kyllä sitten...

Tällä viikolla tuli sitten sairastettua ensimmäinen pöpö, stomach flu. Kokemus oli ensimmäinen ja toivottavasti viimenen! Asiaa ei yhtään helpottanut että tämä epämukavin vatsalaukun tyhjennys-vaihe ilmaantui voimakkaan päihtymyksen alaisena :D Myöhemmin tuli kyllä todettua kämppiksen kanssa vertailtua, että oli se ainakin parempi kuin pahan krapulan kanssa saman aikaisesti... Tuon pöpön takia ruokahalut lähti pariksi päiväksi eikä mitään tullut kunnolla syötyä. Vatsatauti tuli korealaisen ruoan syömisen jälkeen, joten sit viime päivät on syöty länsimaalaista ruokaa akselilla pizza-pasta-hampurilaiset.

Tulin juuri hyvin myöhäiseltä illaliselta, joka näytti tältä;Lista oli täysin korean kielinen, joten tyttöjen kanssa päädyimme kadulle osoittelemaan ruokapaikan ikkunoissa olevia kuvia tarjoilijalle.

Eilen oli ohjelmassa jälleen rankkaa biletystä. Suuntasimme alueelle nimeltä Hongdae, josta löysimme tämän baarin;

Juomapelit ovat saavuttaneet suuren suosion vaihtari porukassamme. Mitä juomapelejä me pelataan Suomessa? Jos suljetaan pois kaikki MacGyver ja Babar -juomapelit... Tai eihän me mitään juomapelejä ees tarvita :D

Sitten vaihdettiin paikkaa hieman disco/clubi tyylisempään paikkaan...joka oli TÄYNNÄ! Onnistuttiin kuitenkin raivaamaan yli 20 henkilön kokoiselle porukalle 1m x 1m tanssi alue. Paikassa musiikki oli niin kovalla että mulle tuli varmasti pysyviä kuulovaurioita. Tänään vielä illalla korvissa tinnitti kun viimestä päivää ja olo oli kun lentokoneessa olis. Suomessa musiikin voimakkuudellekkin on varmasti jotkut säädökset.

Meillä Sewha Hall dormitorissa asuvilla on vaan aina hieman hankalampaa tämä yöllinen biletys. Sääntöihimme kuuluu että kotiin pitää tulla viikolla ennen klo 24 ja viikonloppuisin klo 1.00. Me voidaan kuitenkin kirjottaa sellanen over night form jolla saadaan olla ulkona yö. Ongelmana on kuitenkin että dormiin ei pääse kun vasta 5.00 aamulla. Joten ajotus on kaikista tärkein. 

Tässä hieman sääntöjä;

Tässä vielä matkalla napsittuja otoksia... 

        

               

 

Sit jos Pia vois vielä kertoa miksi noi höyryttää hiuksia?

1 comment:

  1. Vähän aikaa kesti ennenkun huomasin että kirjotat tänne :) Toivottavasti on menny hyvin ja vältyt pahemmilta sairastumisilta!

    - Nina

    ReplyDelete