Tuesday, March 30, 2010

Let's PARTY!

Nyt alkaa rauhoittumaan tämä elämä täällä ja on jopa aikaa kirjotella tänne. Tämä juhliminen täällä vie aika suuren osan ajasta. Periaateessa viikko-ohjelma täällä on tällainen; maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona saatetaan käydä parilla meidän kantapaikassa. Ja tällä kertaa pari kaljaa todella tarkottaa paria kaljaa, sillä kotiintuloaika on 24.00 ja jos siitä myöhästyt ei ole kotiintulemista ennen aamu viitä. Torstai on sitten viimeinen koulupäivä ja sitähän me usein juhlitaan, samoin kuin sit perjantaita ja lauantaita. Sunnuntai onkin pyhitetty krapula päiväksi.

Viime viikonloppuna ranskalainen ja tanskalainen päättivät ottaa juomakilpailun.

Tavoitteena oli juoda jack daniels pullo per nenä kahden tunnin sisällä ja juoman piti pysy vatsassa. Palkintona oli ravintola illallinen. No ranskalainen ja tanskalainen saivat juoman alas ja toisella se siellä sitten pysyikin, mutta....

Näin päättyi ranskalaisen ilta. Tanskalaisesta on liian raskauttavaa video materiaalia, jota ei tänne voi julkaista, mutta hänen iltansa päättyi korealaiseen sairaalaan nenä murtuneena. Ja murtuneen nenän syynä ei ollut mikään tappelu vaan sängystä kännissä tippuminen :D Huomiotavaa on että sängyn korkeus on n. 60cm.

Näin me sitten täällä Koreassa. Ensi viikonloppuna on sitten kai luvassa tequila kisat :)

No comments:

Post a Comment