Wednesday, September 1, 2010

Hikiiii!!!!

Nyt on tultu perille! Ja taalla on kuuma!!! Ei olis pitany kuunella aitia ja ottaa jotain helle vaatetta mukaan...
Heti tullessa ei ihan kaikki mennyt nappiin kun junista melkein myohasteltiin ja lopulta sitten myohastyttiinkin. En tykkaa VR:sta mutta kyllakin kivasta tre-hel valin konduktoorista joka ei veloittanut mitaan ylimaarasta ja paasin samalla lipulla. Eihan mulla edes olisi ollut lippurahaa!!!Ainakaan euroina :) Onnistuin kuitenkin tekemaan paivan hyvan tyoni ja lainasin vastapaata istuvalle miehelle 50senttia etta han sai ostettua matkalipun.
Lentokentalla oli hirveat jonot, eli oli oikein hyva etta olin varannu aikaa kaikelle. Varsinkin TaxFree karkkien ostolle...joita ei kuitenkaan ollut. Mukaan laahti vain vaivaiset lacrisalit, tyrkkarit ja salmiakki sisut. Innostuin sitten shoppailemaan jopa hienon pullon lakka likooria (jota en ikina oo maistanukkaan, mutta oli vaan niin hieno pullo ja hyvin suomalainen marja ;)
Eilen sitten tultiin Souliin aamu 9-10 ja tein yllatys hyokkayksen kaverin quest houseen. Niin mullahan sita asuntolaa ei viela ollut joten kaytiin vahan jutskailemassa paattajien kanssa ja lupasivat parhaansa.
Tuli tuossa sitten mailia etta hyva dormy saatu, ja nyt vaan ootellaan muuttoa.

Tanaan oli myos eka koulu paiva ja pettymykseksi tuli todettua ettei hirmu kivoja kursseja ole tarjolla. Nyt on kuitenkin alustavat valinnat tehty ja ensiviikolla katotaan mita sita saa aikaseksi kayda. Meillahan on todella sellainen mahdollisuus etta voidaan testailla eka viikko kaikkea ja sitten vasta paattaa mita lopullisesti otetaan...

Toivottavasti Kelan paperit olis jo kasitelty ja mania alkain tulla tilille, silla huomenna pitaa maksaa kaikki vuokrat... Oon ihan PA ja haluan vaan shoppailemaan. Olen ollut kuitenkin kiltti ja hillinnyt itseni :)

Huomenna alkaa viikonloppu ja huvia (toivottavasti) luvassa! Siita sitten lisaa....

Ps. Olen nyt virallisesti koreassa Sofia :) ja anteeksi minu huono suomi. aani ja ooni ovat kadonneet!

No comments:

Post a Comment